Boende

Boende på San Francisco State University

Campus boende

San Fransisco State University erbjuder olika typ av boende på campus. Rum i korridor och mer lägenhetsliknande boende. På campus finns ’dygnet runt’ öppna datasalar och läsrum, tillgång till studie- och stödgrupper samt sociala event. Ansökan görs separat från universitetsansökan och först när du blivit antagen. Boende på campus är väldigt populärt och ges därför på ett ’first-come, first-serve’ basis utifrån när de får in ansökan.

Läs mer om det boende på campus som erbjuds här.

Delad lägenhet på egen hand

Många av våra studenter som studerar i USA tipsar ofta om att det bästa boendealternativet är att våga vänta och leta efter lägenhet väl på plats. Det kan kanske kännas lite läskigt att en så stor del av ens resa inte är bestämd men att hitta boende utomlands är ofta betydligt lättare än i Sverige. I San Francisco finns det många som hyr ut allt från lägenheter och rum till hela hus. Att hitta lägenhet kan ta några dagar och många studenter bokar därför temporärt boende inför sin ankomst till USA i form av hotell eller hostel.

Läs SFSU tips för boende i San Francisco här.

Vi på Blueberry anordnar även pre-departure events där du får chans att träffa andra svenska studenter som ska studera på samma plats – kanske kan du hitta din framtida ’flatmate’ redan då!

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Saga Kjell, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan