Studera i Australien - Studera i Sydney

International College of Management Sydney

Studera utomlands på International College of Management Sydney

Studera utomlands på ICMS, en av de absolut finaste skolorna i Australien! International College of Management Sydneys campus är ett vackert slott som blickar ut över populära Manly Beach i Sydney. Varför inte ta chansen att studera management utomlands? ICMS erbjuder Managementutbildningar inom Business Management, Event Management, Hospitality Management, International Tourism, Property Services Management samt Sports Management. På ICMS studerar du med studenter från över 40 olika länder, så du kommer helt klart att befinna dig i en internationell miljö.

Skolans mycket praktiska utbildningar har nära anknytning till näringslivet med stora delar betald arbetspraktik inlagt i programmet. Faktum är att ICMS-studenter har lättare att få jobb efter utbildningen än studenter från alla Australiens högst rankade universitet!

ICMS Sydney logo på blueberry.nu

4 skäl att studera på ICMS i Sydney

  • Framstående utbildningar inom Management, Business och Hospitality.
  • Du studerar på ett exklusivt slott i Sydney, 5 minuter från stranden.
  • Du kan läsa din Bachelor på bara 2 år.
  • Betald praktik och tät kontakt med näringslivet som leder till Australiens högsta anställningsbarhet.

Jag fullkomligt älskar Manly! Här finns verkligen allt, trevliga människor, helt okej uteliv, en hel del stränder och vädret såklart. Det är skönt att inte bo mitt i city då Manly-viben är otroligt avslappnad och det är skönt efter att man varit uppklädd i business-attire en hel dag på skolan.

– Evelina S, Bachelor of International Tourism Management

Jag är väldigt nöjd med mitt val av utbildning! Väldigt bra, bra lärare, intressanta ämnen.

– Milla N, BA in Hospitality Management

Den fungerar bra, lärarna är väldigt kunniga och de lärare jag har haft var också mycket hjälpsamma. Helt fantastisk plats att studera på! Allt finns här, storstad, underbara nationalparker och stränder.

– Mathilda E, Bachelor of Event Management

Managementutbildningar med topprykte sen 1996

International College of Management Sydney grundades 1996 som en systerskola till den etablerade hotellskolan César Ritz i Schweiz. Colleget fokuserar på Managementutbildningar för olika branscher och studierna bedrivs i små klasser med personlig kontakt lärare och studenter emellan. Du studerar i en mångkulturell miljö med över 1000 studenter från mer än 40 olika länder, de har alltså ett rikt studentliv! På skolan hittar du restaurang, cafeteria och även en studentbar som är studenternas centrala samlingspunkt på kvällarna.

Campuset i Sydney är kanske Australiens vackraste

ICMS ligger vackert beläget på halvön Manly, på bara några minuters gångavstånd från den berömda sandstranden Manly Beach. Härifrån tar du dig genom en sanslöst fin färjetur till Circular Quay och Operahuset i Sydney på bara cirka 15 minuter. Colleget är inhyst i en slottsliknande, otroligt vacker byggnad, högt belägen med utsikt över havet och stranden. Inte undra på att man valde det här som inspelningsplats för filmen The Great Gatsby med Leonardo DiCaprio.

Här får du en försmak:

Utbildningar på ICMS

I samarbete med International College of Management Sydney erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Diploma program – 1 till 2 år beroende på inriktning.
  • Associate’s Degree – 2 år.
  • Bachelor’s Degree: 2 till 3 år beroende på inriktning.

Läs mer om de olika utbildningarna här.

Spana in ICMS i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Den största anledningen till att jag valde ICMS var att de har 1 800 timmar praktik och väldigt många intressanta ämnen. Lärarna på skolan har mycket erfarenhet också och det kändes väldigt motiverande.

Caroline Hallman

Läs mer

Jag valde att läsa en Bachelor of Business Management med Hospitality som inriktning på ICMS i Sydney. Framförallt var det kompetensen hos våra lärare som var den största fördelen.

Marcus Lindblom

Läs mer

Studera i Sydney

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Steven Engström, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan