Studera i Kalifornien på UC Irvine på blueberry.nu

Studera i USA - Studera i Kalifornien, Studera i Los Angeles

University of California Irvine (UCI) Extension

Studera på University of California Irvine

University of California Irvine i Los Angeles i Kalifornien är med sina 30 000 studenter rankat som ett av Kaliforniens absolut bästa universitet. Forskningen som bedrivs här har gjort universitetet världskänt och tre forskare har blivit belönade med Nobelpriset för sina resultat och upptäckter inom kemi och fysik. Det är kanske därför ingen slump att du på UC Irvine kan stöta på gästföreläsare som Dalai Lama och Sir Richard Branson. Att UC Irvine har ett gott rykte märktes inte minst när USA:s dåvarande president Barack Obama intog talarstolen på universitetets Commencement Ceremony.

UC Irvine är känt för sina utmärkta utbildningar och studenter som tagit examen från UC Irvine får i snitt jobb inom tre månader efter avslutade studier. En otroligt imponerande anställningssiffra och en av de högsta i hela USA. University of California Irvine erbjuder attraktiva certifikat (så kallade Accelerated Certificate Programs eller ACP) som leder till OPT-visum vilket innebär att du kan vara kvar i USA och arbeta ett år efter avslutade studier. Det finns också möjlighet till praktik under utbildningens gång.

University of California Irvine logo på blueberry.nu

4 skäl att studera på University of California Irvine

  • Topprankat universitet med mycket hög anställningsbarhet.
  • Möjlighet till praktik. Certifikat på masternivå som ger möjlighet till OPT-visum (jobba kvar i USA).
  • Studera i Orange County nära havet och stränder som Newport Beach och Huntington Beach.
  • Irvine är ett av USA:s säkraste och mest välmående områden.

UC Irvine Obama Commencement Ceremony

Studera i härliga Orange County

Irvine är ett av USA:s säkraste områden och ligger i Orange County i Los Angeles. Här strålar solen från en klarblå himmel och efter en kort biltur befinner du dig på Huntington Beach, Newport Beach eller Laguna Beach.

Modernt och fräscht campus

UC Irvine har ett mycket fräscht, modernt och designat campus som du garanterat kommer att trivas på. Det är utsett till USA:s grönaste universitet för sitt fokus på miljö och hållbarhet.

Sammanhållningen mellan studenterna är av stor vikt för universitetet, som satsar på en öppen och familjär känsla i klassrummen såväl som ute på campusområdet. Studenter sluts samman vid universitetets olika sportevenemang, de har deltagit i OS och vunnit 26 nationella sporttitlar. UC Irvine är även är känt för sina aktiviteter på campusområdet. När du är klar med dagens lektioner eller helgen smyger sig på är det bra att hålla utkik, det erbjuds konserter, fester, idrott, festivaler och mycket mer!

Utbildningar på UC Irvine

I samarbete med University of California Irvine erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 3 quarters
  • Certifikat på masternivå – 1 till 3 quarters

Läs mer om utbildningarna på UC Irvine här.

Spana in University of California Irvine i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Universitetet anordnar olika aktiviteter, så jag har till exempel varit på Universal Studios, Disneyland och basketmatcher med LA Lakers. Det är inte alls långt till stranden från universitetet så dit brukar jag också åka ofta.

– Beatrice W, ACP Program inom Marketing

Läs studentberättelsen här!
Blueberry-student på UC Irvine i Los Angeles på Blueberry.nu

Studera i Los Angeles

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera, plugga i Los Angeles i Kalifornien på blueberry.nu

Studera i USA

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer