Studera i USA - Studera i New York

Broadway Dance Center

Studera på Broadway Dance Center

På Broadway Dance Center i New York omges du av fantastiska dansare och koreografer från hela världen. Broadway Dance Center är ett stort och erkänt namn globalt och är den perfekta skolan för dig som verkligen älskar dans! Programutbudet är mycket brett och fokus ligger på din personliga utveckling och ditt unika personliga uttryck.

Välkommen till en av de mest inspirerande platserna på jorden för dig som vill ha en karriär inom dans. Blueberrys studenter har haft sina livs upplevelser på Broadway Dance Center och hälsar till dig att du också ska ta chansen om du inte kan få nog av att dansa. Som Blueberry-studenten Caroline Tisell uttrycker det i sin studentberättelse: ”Gör det du med – Go and dance on Broadway Dance Center. The world’s best dance school in the city that never sleeps. You’ll never wanna go home, you’ll fall in love – I did!” Läs alla studentberättelser här.

4 skäl att studera på Broadway Dance Center

  • Unik möjlighet att studera dans mitt på Manhattan i New York.
  • Skolan har utbildat artister som Madonna och Britney Spears.
  • Startdatum flera gånger per år.
  • Över 30 års branscherfarenhet, lärare i världsklass och mycket bra rykte internationellt.

De var jättebra, man fick mycket självdisciplin genom att själv planera klasser och gå på de klasser man kände att man behövde mest. Detta gjorde att studierna blev väldigt varierande varje vecka. Vilket också var mycket lärorikt.

– Matilda A, Visa Program Dance

Jag fick ut så mycket mer än bara
dansen.

– Hannah A, Visa Program Dance

För mig är detta en perfekt utbildning och jag har fått ett superbra intryck av både lärare och ledning. Dem tar verkligen hand om dig och man kan lära sig precis i den takten man vill och önskar. Tiden jag haft här än så länge har varit helt fantastisk, önskar jag kunde stanna för alltid haha.

– Hillevi S, Visa Program Dance

Oslagbart läge mitt på Manhattan i New York

Broadway Dance Center bildades 1984 och ligger några stöveltramp från Manhattans mittpunkt, Times Square. Med över 30 år i branschen har skolan utbildat några av världens bästa och mest framgångsrika dansare. Artister som Madonna, Britney Spears och *NSYNC har tagit lektioner på Broadway Dance Center eller använt lokalerna för repetition. Majoriteten av skolans 90 lärare är själva aktiva inom branschen. Många dansar på Broadway eller skapar koreografier till kända sångerskor som Beyonce, Christina Aquilera och Jennifer Lopez.

Studenterna trivs på Broadway Dance Center

Studenterna på Broadway Dance Center ser skolan som ett ”home away from home”. Skolan strävar efter att du som elev ska utvecklas och verkligen trivas. Du undervisas inte bara av några av världens bästa koreografer, dina lärare har också kontinuerligt personliga uppföljningsmöten med dig. Sammanhållningen bland både elever och lärare är stark och här kan du räkna med att få vänner från jordens alla hörn!

Utbildningar på Broadway Dance Center

I samarbete med Broadway Dance Center erbjuder Blueberry följande kurser:

  • International Student Visa Program – 13 veckor
  • International Student Visa Program – 6 månader
  • International Student Visa Program – 1 år

Läs mer om utbildningarna på Broadway Dance Center.

Spana in Broadway Dance Center i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Gör det du med – Go and dance on Broadway Dance Center. The world’s best dance school in the city that never sleeps!

Caroline Tisell

Läs mer

Broadway Dance Center ligger mitt i New Yorks kärna - Times Square. Denna fantastiska skola har inga gränser, du kommer lära dig en massa och kan nå otroligt långt.

Josefine Oldenstedt

Läs mer

Att gå till klasserna på Broadway Dance Center känns som att komma hem. Lärarna är helt fantastiska!

Fanny Wallmo

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sofia Eriksson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan