Studera i Australien - Studera i Melbourne, Studera i Sydney

Academy of Interactive Technology

Studera på Academy of Interactive Technology i Sydney eller Melbourne

Academy of Interactive Technology (AIT) i Sydney och MelbourneAustralien är specialiserade inom IT, Interactive Media, 3D Animation, Graphic Design, Game Design, Film, Visual Effects, Apputveckling, Virtual Reality och Motion Capture.

Academy of Interactive Technology är en riktigt kreativ och inspirerande skola som ständigt ligger i teknikens framkant. De var till exempel först i Australien med utrustning för att undervisa inom Motion Capture och Markerless Motion Capture. Bland annat har AIT Australiens första och enda Markerless Motion Capture System, spelutvecklingsrum, dataprojektionsrum och ett specialbyggt rum med grön skärm för Mac-redigering. AIT lägger stort fokus på teknologi och satsar på att skapa studenter med spjutspetskompetens. Deras filosofi och mål är väldigt enkelt: Alla studenter som lämnar AIT ska vara redo för arbetslivet. Det märks också på hur mycket skolan bryr sig om och uppmuntrar sina studenter.

Stipendium för kursstart 2024 – Internationella studenter som påbörjar sina studier under 2024 får ett stipendium på 25% av kursavgiften under hela sin utbildning.

Academy of Interactive Technology

4 skäl att välja AIT i Sydney

  • Du får ledande kunskap inom framtidsyrken som redan nu är hett eftertraktade.
  • Supermodern utrustning finns alltid tillgänglig.
  • Praktiska, branschnära utbildningar och lärare med stor erfarenhet från branschen.
  • Centralt läge i både Sydney och Melbourne.

AIT jobbar nära arbetsgivarna

För att nå målet med att utexaminerade studenter ska kunna gå rätt in i arbetslivet så arbetar AIT väldigt nära branschen. Detta kommer du märka snabbt som student. Studerar du till exempel Bachelor of IT (Mobile App Development) så får du chansen att skapa en portfölj med appar redo att säljas via iTunes eller Marketplace.

Alla lärare arbetar inom sitt expertområde och därför har de full koll på de senaste trenderna och teknikerna som krävs för att lyckas i arbetslivet.

Studera på centrala campus i Sydney och Melbourne

AIT i både Sydney och Melbourne har en levande inlärningsmiljö med många skickliga studenter och supermodern teknik. Det finns också gott om ljusa grupprum och en härlig cafeteria som gör att det är lätt att utbyta idéer och koppla av mellan lektionerna.

Sydney

AIT ligger mycket centralt i Sydney-stadsdelen Ultimo, nära centralstationen. Läget kring Sydney Central är populärt bland media- och reklambyråer vilket ger vad skolan kallar en ”kreativ buzz” i hela området.

Melbourne

AIT har även ett campus i centrala Melbourne. Här du kan studera i lika inspirerande miljöer som i Sydney med förstklassig utrustning och dessutom får du utsikt över stadens alla skyskrapor.

Läs mer om campusen här.

Utbildningar på AIT

I samarbete med AIT erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Diploma – 1 år.
  • Bachelor’s Degree – 3 år.

Läs mer om utbildningarna på Academy of Interactive Technology.

Spana in AIT i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Orten jag studerar på är fantastisk. Jag bor och studerar i centrala Sydney. Det finns massvis med saker att göra när man har tid över, saker som inte heller kostar en massa pengar. Gratis upplevelser!

– Max H L, Bachelor of IT

Jag känner mig lyckligt lottad att jag kan säga att jag har två hem jag trivs väldigt bra i, Sverige och nu även Sydney!

– Martina M, Bachelor of Digital Design

Läs studentberättelsen här!
Blueberrystudenten Martina, AIT Alumni, Sydney, Australien, ansök via blueberry.nu, AIT

Det jag tycker är inspirerande är att träffa så  många talangfulla studenter, och även göra saker man inte skulle göra annars!

– Anastasia B, Diploma of Interactive Media

Studera i Melbourne

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera i Melbourne i Australien på blueberry.nu

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan