Studera utomlands på
College & Universitet

Vi hjälper dig kostnadsfritt med hela processen inför dina studier utomlands!

 

Studera utomlands

Utlandsstudier är något som vi på Blueberry har en stor passion för och nu vill vi hjälpa dig att komma iväg och studera utomlands. Att ha studerat utomlands är inte bara positivt för ditt CV och för ditt internationella nätverk, det främjar dessutom din förståelse för andra kulturer och olika språk, något som värdesätts högt hos många arbetsgivare och på företag. Att studera utomlands är också ett fantastiskt roligt äventyr! Vi på Blueberry är stolta över att varje år hjälpa hundratals studenter studera utomlands på college och universitet över hela världen.

Oavsett vart du vill åka eller vad du vill studera utomlands så har vi med största sannolikhet en skola som passar dina önskemål. Allt du behöver är viljan att ge dig iväg på ditt livs äventyr, sen hjälper vi dig med resten. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig. Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Kontakta oss om studier utomlands

Studera i England på De Montfort University

Månadens Universitet – I den populära studentstaden Leicester (England) ligger De Montfort University. Här har du möjlighet att bo på campus tillsammans med studenter från hela världen. Skolan är världskänd för sina utbildningar inom fashion, men erbjuder ett stort utbud av olika utbildningar inom exempelvis psykologi och business!

Läs mer om De Montfort University

Onlineevent om designstudier – Skapa en attraktiv portfolio

Onsdagen den 24 februari arrangerar vi ett Portfolioevent i samarbete med välkända designskolan Istituto Europeo di Design. Lär dig hur du skapar en attraktiv portfolio och få chans att ställa dina frågor till designern Ida Kvist!

 

Till eventet!

Studera i USA på Santa Monica College

Månadens Universitet – Santa Monica College ligger några minuters promenad från stranden i Santa Monica, i storstaden Los Angeles. Skolan har ett brett kursutbud till ett förmånligt pris. Upptäck LA på din fritid med närhet till Hollywood, Venice Beach och Beverly Hills!

Läs mer om Santa Monica College

Studera i England på Solent University

Månadens Universitet – Solent University ligger i hjärtat av Southampton vid den engelska kusten. Skolan är supermodern med ett fräscht campus och ett kreativt och yrkesinriktat tänk. Kursutbudet är brett och innovativt och möjligheterna här är många!

Läs mer om Solent University

Varför ta hjälp av Blueberry inför dina studier utomlands?

Alltid kostnadsfria
Blueberrys rådgivning och hjälp i ansökningsprocessen är alltid 100% kostnadsfri för dig som ska studera utomlands. Våra partneruniversitet finansierar vår verksamhet och vi är en integrerad del av deras service, därför är det helt gratis för dig att anlita oss.

Kunskap och erfarenhet
När du får hjälp av en rådgivare hos Blueberry så är det någon som själv har studerat utomlands och har stenkoll på allt du behöver veta inför din avresa. Vi lägger stor vikt i att anställa personal som studerat utomlands på våra partneruniversitet och besöker skolorna så ofta vi kan.

Träffa andra studenter innan avresa
Förutom att vi hjälper dig med CSN, boende, försäkringar med mera, så ger vi dig också möjligheten att träffa andra studenter som ska studera utomlands på samma destination som dig. Vi anordnar träffar inför din avresa och kan koppla ihop dig med andra studenter i vårt nätverk.

HUR FUNGERAR DET ATT STUDERA UTOMLANDS?

Vi förklarar allt du behöver veta inför dina studier utomlands.

Läs mer - Hur fungerar utlandsstudier

AKTUELLA STIPENDIER FÖR STUDIER UTOMLANDS

Sök stipendium för dina studier utomlands. Vi listar aktuella stipendium för college och universitet över hela världen.

Läs mer om stipendium

FRÅGOR & SVAR OM STUDIER UTOMLANDS

Hur funkar utlandsstudier? Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren om att studera utomlands.

Till FAQ

STUDERA UTOMLANDS MED CSN

När du ska studera utomlands kan du få bidrag och lån från CSN för terminsavgifter och för levnadskostnader.

Läs mer om CSN för utlandsstudier

Tips till dig som vill studera utomlands direkt efter gymnasiet

Läs mer

Tips till dig som vill studera utomlands och går på/har gått på universitet

Läs mer

Tips till dig som vill tillgodoräkna KY/YH-studier & fortsätt studierna utomlands.

Läs mer

Tips till dig som vill tillgodoräkna jobberfarenhet & studera utomlands

Läs mer

Utlandsstudiebloggen

Senaste nytt från Blueberry

Senaste från sociala medier