Utbildningar

Utbildningar på APM College

I samarbete med APM College of Business & Communication erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera antingen ett Diploma eller en Bachelor Degree. APM består av de två sektionerna APM Training Institute där du läser en diplomutbildning och APM College of Business and Communication där du läser bachelorprogram.

Diploma – 1 år

APM erbjuder diplomutbildningar inom Business, Marketing och Event Management. Dessa yrkesinriktade utbildningar på 12 månader har en mer tillämpad och praktisk karaktär än de längre bachelorutbildningarna. Fokus ligger på grundläggande färdigheter inom ämnet och du kan välja att antingen studera i Sydney eller Brisbane. Diplomutbildningen ger dig behörighet att söka in på något av APM:s bachelorprogram. Du får då tillgodoräkna dig hela det första året.

Du kan välja bland följande:

Datum och priser för utbildningen hittar du här.

Bachelor i Business – 3 år (fast track 2 år)

APM erbjuder praktiska och yrkesinriktade bachelorutbildningar på två till tre år som leder till Bachelor in Business. Du kan dessutom välja att rikta in dig mot Marketing eller Event Management. APM har tre terminer per år och du har en unik möjlighet att ta en bachelorexamen på två år istället för tre om du inte tar några lov. Genom ett unikt samarbete med Torrens University Australia får du nu dessutom en akademisk universitetsexamen när du avslutat dina studier på APM! Det bästa av båda världar helt enkelt.

Under termin 3 och 4 ingår arbetspraktik där du får praktisera på ett företag två dagar i veckan. APM har en mycket nära relation till ett stort antal företag och den kvalificerade arbetslivserfarenheten ger APM:s studenter ett försprång på arbetsmarknaden. Läs mer om din tid som praktikant på APM:s hemsida.

APM erbjuder följande bachelorutbildningar till internationella studenter som du har möjlighet att studera på antingen Sydney, Brisbane eller Melbourne campus:

Bachelor of Business

Du lär dig affärsutveckling och att hitta spännande strategiska möjligheter i olika branscher. Du lär dig skapa både affärsplaner och marknadsplaner och får en bred kunskapsbas inom business, marknadsföring, PR, events och reklam.

Läs mer om Bachelor of Business på APM:s hemsida.
Datum och priser hittar du här.

Bachelor of Business (Marketing)

Med inriktningen Marketing får du djupa kunskaper om marknadsföring, PR, reklam, kommunikation och försäljning. Du lär dig också produkt- och konceptutveckling, prissättning och packaging. Du har möjlighet att under utbildningen utveckla ett varumärke eller en tjänst med hjälp av coachning från lärare på APM.

Läs mer om Bachelor of Business med inriktning mot Marketing på APM:s hemsida.
Datum och priser hittar du här.

Bachelor of Business (Event Management)

Som Event Manager skapar du idéerna bakom exempelvis festivaler, sportevenemang, produktlanseringar och modeevenemang. Utbildningen ger dig kunskap inom bland annat projektledning och kreativt tänkande. Det finns dessutom få platser i världen som passar bättre för den här utbildningen än Sydney, en av världens mest evenemangstäta städer med stora möjligheter att hitta jobb! Du kan efter examen utforma och utveckla event för att lämna bestående intryck på människor. Förbered dig på en rolig, fartfylld och spännande utbildning och karriär!

Läs mer om Bachelor of Business med inriktning mot Event Management på APM:s hemsida.
Datum och priser hittar du här.

 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Ella Reuterswärd, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan