Utbildningar på Edith Cowan i Perth på blueberry.nu - Skolbyggnad i skymning

Boende

Boende på Edith Cowan College

Boendet är en stor del av din utlandsvistelse och det är viktigt att du hittar det som passar dig bäst. Edith Cowan College erbjuder flera alternativ.

Boende på campus

Studenter på Edith Cowan College har tillgång till boende på Mount Lawley Student Village som är ett nybyggdt lägenhetskomplex på gångavstånd från skolan. Varje lägenhet har 5 enkelrum med delat kök, badrum och vardagsrum. Till boendecomplexet hör också ett café, en liten affär, tvättstuga, pool och studierum. Det är viktigt att du bokar ditt boende i god tid om du vill bo på campus.

Boende på campus med självhushåll: 170 AUD (ca 1 300 SEK) per vecka.

Boende off-campus

Det vanligaste är att studenter går ihop några stycken och hyr ett hus eller en lägenhet tillsammans. Priset varierar väldigt beroende på läge, storlek och hur många ni är som delar. Oftast skriver man kontrakt på 6-12 månader och man får räkna med minst en månads hyra i förskott samt en deposition.

Boende off-campus med självhushåll: Från cirka 200 AUD (ca 1 500 SEK) per vecka.

Blueberry har bra länkar till olika boendealternativ där våra tidigare studenter bott. Vi kommer skicka ut en guide om Australien till dig med bland annat boendetips under ansökningsprocessens gång.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan