Boende

Boende på Griffith College i Queensland

Griffith College erbjuder ett antal olika boendealternativ och kan hjälpa dig att hitta det boende som passar dig bäst. Colleget erbjuder boende både på och utanför campusområdet. Många studenter väljer även att dela på ett privat boende utanför campusområdet.

On campus

Griffith College har möjligheten att erbjuda internationella studenter boende på det campus man studerar på. De erbjuder olika typer av rum och lägenheter.

Du kan läsa mer om on campusboende på Griffith College här.

Off campus

Griffith College har också bra koll på olika boendealternativ som finns runt omkring deras campus. De har kontakt med ett flertal företag som hjälper studenter att hitta boende i närheten. De hjälper dig när du signerar kontrakt och ger allmänna boendetips.

Du kan läsa mer om off campusboende på Griffith College här.

Homestay

Homestay ger internationella studenter möjligheten att inte bara uppleva Australiensisk kultur från ett förstahandsperspektiv, utan även att bli en del av en familj under en termin! Det är också ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om kulturen och språket. Genom Homestay kommer Griffith College matcha dig med en lokal familj i närheten av ditt valda campus.

Läs mer om Homestay här.