Datum & Priser

Datum & priser för BIMM

Kursstart 2019

Utbildningarna på BIMM startar i början på oktober varje år. Skolan håller introduktionsdagar strax innan som är obligatoriska för alla studenter. Exakt datum kommer längre fram.

Kurspriser 2019

Diploma i England (1 år)
6950 GBP (ca 82 400 SEK).

Bachelor Degree i England (3 år)
7650 GBP (ca 90 700 SEK) per år.

Övriga avgifter

Utöver kurspriset tillkommer en summa för att inskaffa material på Bachelorprogrammen. Vad detta är beror på inriktning. Till exempel ska de studenter som läser sång under ett år bland annat inskaffa: mikrofon, skolmaterial och keyboard.

Det tillkommer också en liten summa på 18 GBP (ca 300 SEK) i samband med att du ansöker (dessa går inte till Blueberry).

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på BIMM betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

De flesta utbildningarna på BIMM är berättigade till studiemedel från CSN. Du får då låna till både kursavgifter och levnadskostnader, Blueberry kan dock aldrig garantera att du blir beviljad studiemedel. Läs allt om hur det funkar och hur mycket studiemedel du kan få på den här sidan.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Jennifer Lindholm, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan