Studera i Nya Zeeland på NMIT på blueberry.nu

Utbildningar

Utbildningar på NMIT

I samarbete med Nelson Marlborough Institute of Technology erbjuder Blueberry både kandidatutbildningar på 3 år, Diplomas och Certificates på 1 till 2 år och Study Abroad under 1 eller 2 terminer. Gemensamt för alla utbildningar på NMIT är att de är praktiska och skräddarsydda för att ge jobb direkt eftersom NMIT har en mycket nära relation med näringslivet.

Observera att alla utbildningar inte är CSN-berättigade på NMIT.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Genom Study Abroad-programmet på NMIT väljer du valfria, fristående kurser under en eller två terminer. Du läser vanligtvis 4 kurser per termin och kan välja fritt från skolans hela kursutbud. Du läser mellan 45-60 credits per termin, vilket motsvarar heltidsstudier vid NMIT. Om du vill läsa kurser inom första året av Adventure Tourism utbildningen (som är på level 4 och därmed inte ger rätt till CSN) har NMIT tagit fram möjligheten att läsa en del kurser inom study abroad programmet och på det sättet skulle det kunna gå att få CSN. Kontakta oss om du vill veta mer om det.

Läs mer om Study Abroad här.
Datum & priser hittar du här.

Diploma och Certificate – 1 till 2 år

NMIT:s Diploma och Certificate finns inom många ämnen och vissa är speciellt anpassade till Nya Zeeland och deras klimat, kultur och natur. Ett sådant program är inom äventyrsturism som har ett mycket bra internationellt rykte. Bland annat står Kayaking, Hiking, Rafting, Rock Climbing, Snowboard och skidor på schemat. Nelson, som kallas ”The Sunshine City” för att staden har Nya Zeelands bästa klimat och flest soltimmar, är den perfekta utgångspunkten för dig som vill jobba med äventyrsturism. I närheten hittar du nationalparker, forsar, berg och en otroligt vacker kust med fantastiska sandstränder. I programmet ingår också en praktikperiod som brukar vara mycket uppskattad. Du har också teoretiska ämnen som Health & Safety och Guiding.

Här kan du läsa mer om Diploma och Certificate.
Datum & priser hittar du här.

Bachelor Degree – 3 år

NMIT har många olika Bachelor utbildningar som de erbjuder internationella studenter, en av dem är den unika och omtyckta utbildningen Viticulture & Winemaking. Det här är en spännande och unik möjlighet att lära dig allt om hur man framställer druvor och vin. Självklart får du också producera ditt helt egna signaturvin. Du gör det dessutom i ett av världens finaste vindistrikt! Marlborough, där campus ligger, är Nya Zeelands största och vackraste vindistrikt med utsökta viner som även börjar bli kända i Sverige. 

Här kan du läsa mer om Bachelor Degree.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan