Studera Design i Barcelona på IED på blueberry.nu

Ställ en fråga/Ansök här!

Ställ din fråga eller kom igång med en ansökan till Istituto Europeo di Design Spanien

Förkunskapskrav

För att bli antagen till IED Spanien ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med C eller mer i engelska 5 och 6. Utbildningarna börjar från grunden men går sedan snabbt upp på en högre nivå. Du kommer dock att ha nytta av alla förkunskaper du har inom design då många av utbildningarna håller ett ganska högt tempo. En del studenter rekommenderar t.ex. att man har förkunskaper inom teknisk ritning (inredning) eller modeskissning (fashion).

För att bli antagen till Bachelorutbildningarna behöver du göra ett intagningsprov på plats på IED i Spanien, därför är det viktigt att du söker i tid. Kontakta oss för mer information.

För att bli antagen till utbildningen du valt tittar vi och skolan på helheten, t.ex. betyg och ev portfolio tillsammans. För utbildningar som är kopplade till IED:s partneruniversitet Westminister University (3-4 åriga utbildningar) behöver du även göra ett IELTS-test.

Sista ansökningsdatum

Vi rekommenderar dig att vara ute i god då antalet platser är begränsade och det tar lite tid att ordna allt med CSN etc. Det är svårt att säga något exakt datum, men en bra tumregel är att du söker så fort du är säker på att du vill gå utbildningen. För att vara säker på att få en plats bör du ansöka ca ett halvår innan kursstart. Du ska dock vara medveten om att du inte kan få tillbaka anmälningsavgiften om du sökt och blivit antagen och sedan ångrar dig.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort med nästa steg!

Ställ din fråga eller kom igång med en ansökan!

Vill du direkt boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.