Utbildningar

Utbildningar på Warmadewa University

I samarbete med Warmadewa erbjuder Blueberry studenter möjligheten att studera på Warmadewa International Program (WIP), Bali Business Foundation Program (BBF) eller göra ett sommarprogram.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Som Study Abroad student på Warmadewa får du själv välja ut kurser under en eller två terminer från ett av deras program. Om du är inskriven på en universitetsutbildning i Sverige så finns det goda möjligheter att tillgodoräkna sig studierna i din svenska examen. Kontakta din institution för mer information om vad ditt hem universitet eller högskola har för krav på kurser.

Som internationell student på Warmadewa kan du antingen fördjupa dig i Business, Indonesian Culture eller Entrepreneurship.

Warmadewa International Program (WIP)

På detta program får du bekanta dig med det indonesiska samhället och dess kultur. Lär dig vilka utmaningar Indonesien står inför och studera landets historia. Välj även bland kurser i business, ekonomi, marknadsföring och management. Du kommer att studera tillsammans med likasinnade studenter från hela världen vilket hjälper dig att bredda dina kunskaper och vidga dina vyer.

Du får fritt välja ut mellan 3 till 7 kurser per termin, men för att göra det till heltidsstudier måste du läsa minst 5 kurser. Det är också obligatoriskt att läsa Indonesian Language på 6 ECTS. Välj bland kurser på kandidatnivå (på 5 ECTS vardera) som:

 • Indonesian Historical and Cultural Studies
 • International Business and Marketing
 • Political Ideologies in Indonesia
 • Environmental Management and Sustainability

För dig som redan har en universitetsexamen kan du också välja kurser på masternivå (på 5 ECTS vardera) som:

 • Economy & Business of ASEAN
 • Entrepreneurship and Business Management
 • Global Business, Marketing and Brand Development Strategies
 • International Innovation, Creativity and Leadership Strategies

Här kan du läsa mer om Study Abroad WIP.
Datum & priser hittar du här.

Bali Business Foundation Program (BBF)

Detta program lär dig grunderna och ger dig verktygen som krävs för att bli en framgångsrik entreprenör och ledare i näringslivet. Föreläsningarna leds av lärare med hög kompetens, samt av gästande föreläsare som är entreprenörer med framgångsrika företag i Bali. Du får dessutom besöka många stora företag och se hur det går till på plats!

Du läser mellan 3 till 6 kurser per termin, men du måste läsa minst 5 för heltidsstudier. Du kan läsa kurser på både kandidat- och masternivå och alla kurser motsvarar 5 ECTS vardera:

 • Thinking and Acting like an Entrepreneur
 • Business Foundations in a Changing World
 • Entrepreneurship for Global challenges
 • Innovational and Inspirational Leadership
 • Intercultural Competence in Project Management
 • Achieving Personal and Professional Success

Du kan också lägga till kurser från Warmadewas WIP program men observera att det då tillkommer en extra avgift på 150 EUR per kurs.

Här kan du läsa mer om Study Abroad BBF.
Datum & priser hittar du här.

Sommarprogram – 2 till 4 veckor

För dig som vill ha en unik studieupplevelse och samtidigt utforska Bali men inte kan vara en helt termin utomlands kan du göra en Warmadewa International Summer Exchange Program. Du får då läsa kurser som låter dig utforska Indonesiens kultur och internationellt företagande. Varje kurs motsvarar 3 ECTS.

Kurserna är i två moduler på 2 veckor var, du kan antingen välja en av modulerna (totalt 2 veckor) eller båda två (totalt 4 veckor).

I modul 1 ingår kurserna Indonesian Language and Culture samt Tourism Development in ASEAN.
I modul 2 ingår kurserna International Business and Marketing samt Entrepreneurship and Business Management.

Här kan du läsa mer om Warmadewas sommarprogram.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sofia Eriksson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan