Datum & priser på Universidad Europea

Datum & Priser

Datum & priser för Universidad Europea

Terminsdatum 2024

Vårtermin: 29 januari – 12 juni 2024
Hösttermin: september – januari 2025

Kursavgift 2024

Global Sport Management Degree (4 år)
Kurspriset ligger på EUR 7380 (ca 83 000 SEK) per termin.

Bachelor’s Degree in Dentistry (5 år)
Kurspriset ligger på EUR 10 440 (ca 117 400 SEK) per termin.

Här kan du läsa mer om kursavgifterna för de olika Bachelor Degree.

Master Degree (1 år)
Priset för en Master Degree varierar stort mellan programmen. Kurspriset för en hel Master startar runt EUR 2150 (ca 24 200 SEK) och slutar på EUR 67000 (ca 753 100 SEK).

Övriga kostnader

*För ansökande till ett helt program betalas en Study Place Reservation Fee i samband med att du accepterar din plats på universitet. Reservation Fee är en administrativ avgift och varierar beroende på program men ligger mellan EUR 1250 (ca 14 100 SEK) och EUR 2200 (ca 24 800 SEK). Detta är en kostnad som betalas en gång per läsår till skolan, och är alltså inte en del av den totala kursavgiften.

*Transcript fee – det till kommer även en mindre kostnad på EUR770 som skolan kallar ”opening fee” eller ”transcript fee”. Det här är en kostnad som alla internationella studenter behöver betala för att studera i Spanien och betalas endast en gång.

* Study Place Reservation Fee och Transcript fee är inte CSN-berättigad.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på Universidad Europea betalar du årsvis eller månadsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Utbildningarna på Universidad Europea är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader, Blueberry kan dock aldrig garantera att du blir beviljad studiemedel. Läs om CSN och hur mycket studiemedel du kan få här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sabina Fernandez, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan