Australien - Brisbane, Melbourne, Sydney

CATC Design School

Studera på CATC Design School

Studera design utomlands i någon av Australiens metropoler Sydney, Melbourne och Brisbane! CATC Design School erbjuder attraktiva 1-åriga diplomutbildningar inom inredningsdesign (Interior Design), grafisk design (Graphic Design) och foto (Photo Imaging/Photography). Är du intresserad av längre utbildningar rekommenderar vi systerskolan Billy Blue College of Design.

CATC (Commercial Arts Training College) Design School är en högt respekterad skola i designbranschen. Många arbetsgivare hör av sig till skolan för olika uppdrag och dessutom ingår en kortare praktikperiod i utbildningarna. Utbildningarna är framtagna i samarbete med branschen och CATC har nära kontakter med branschorganisationer som Australian Graphic Design Association, Design Institute of Australia och Brisbane Advertising & Design Club. Den nära kontakten med näringslivet är ett av skälen till att så många studenter på CATC får jobb efter examen.

Tar du hjälp av Blueberry får du 15% rabatt på kursavgiften om du studerar Design! 

 

CATC Design School på blueberry.nu
4 skäl att studera på CATC Design School:

  • Praktiska och yrkesinriktade designutbildningar som leder till jobb.
  • Tidigare studenter har fått jobb på bland annat Billabong och Walt Disney.
  • Chans till 15% rabatt på kursavgiften samt att du kan välja campus mellan Sydney, Melbourne och Brisbane.
  • Du kan efter examen fortsätta dina designstudier på Billy Blue College of Design.

Lättare att få jobb i designbranschen

Designskolan har väldigt bra rykte och med en examen härifrån är du eftertraktad på arbetsmarknaden. Under studierna får du mycket tid till att utveckla din kreativitet och bygga upp din personliga portfolio. Som internationell student erbjuds du möjligheten att jobba under studietiden. Du får också support från CATC i att hitta jobb eller starta eget företag efter din examen.

Många före detta CATC-studenter har vunnit utmärkelser och vissa arbetar idag på internationella företag som IKEA, Billabong och Walt Disney.

I den här videon berättar Shantelle Pross-Vale, Creative Director på modeföretaget Showpo, om hur CATC Design School hjälpte henne få en framgångsrik karriär inom design:

I den här videon berättar Aaron Eastgate, Graphic Designer på National Rugby League, om hur CATC Design School hjälpte honom göra sig ett namn i designbranschen:

I den här videon berättar Jessica Viscarde från Eclective Creative Design om varför CATC Design School var så viktig för hennes framtida designkarriär:

Noga utvalda lärare och utbildningar

CATC satsar på att studenterna ska utvecklas i sin egen takt. Lärarna är noga utvalda, inte enbart för sin passion för design utan även för deras brinnande intresse för att dela med sig av sina kunskaper.
Här kan du läsa vad andra CATC-studenter tycker om skolan.

Campus i Sydney, Melbourne & Brisbane

I både Sydney, Melbourne och Brisbane delar CATC Design School sina centrala campus med systerskolan Billy Blue College of Design. Det här skapar en unik atmosfär där man känner kreativiteten i luften så fort man kommer in i byggnaderna.

Ta en 360 Virtual Tour på Sydney-campuset!
Läs mer om de olika campusen på CATC:s egen hemsida.

Spana in CATC Design School i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube