Man som snorklar, Hawaii

Ansökan

Ansökan till Hawaii Pacific University

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Hawaii Pacific University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med minst B i engelska 5 alternativt minst C i engelska 6. Annars kan du skriva Duolingo. Kravet på Duolingo är då minst 105 poäng av max 160.

Är dina gymnasiebetyg äldre än fem år så behöver du skriva ett test i engelska oavsett, undantag kan göras om du studerat på högskolenivå där kursernas undervisningsspråk varit engelska. För att bli antagen till studier på masternivå behöver du ha en kandidatexamen från ett universitet eller en högskola.

Sista ansökningsdatum

Vi rekommenderar att man söker så tidigt som möjligt för att hinna med visumprocessen då ansökningar tas emot löpande av Hawaii Pacific University. Deadline för att söka till höstterminen är den 31 maj och till vårterminen den 31 oktober.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan påbörjar du en ansökan till skolan via oss. Vill du ställa en fråga eller boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy