Datum & Priser

Datum & priser för Hawaii Pacific University

Terminsdatum 2020

Vårtermin: 13 januari – 3 maj
Hösttermin: augusti – december

Det går även bra att läsa sommarterminen maj till augusti om man vill.

Kurspriser 2020

Study Abroad (1-2 terminer)
Avgiften är för närvarande från 13 500 USD (ca 122 200 SEK) per termin.
Svenska studenter får automatiskt ett stipendium som ger avdrag på 5500 USD. Med avdrag av stipendiesumman blir kostnaden 8000 USD per termin (ca 72 400 SEK).

Bachelor’s degree (4 år)
Avgiften är för närvarande från 13 500 USD USD (ca 122 200 SEK) per termin.
Svenska studenter får automatiskt ett stipendium som ger avdrag på 5500 USD. Med avdrag av stipendiesumman blir kostnaden 8000 USD per termin (ca 72 400 SEK).

Master’s degree (1-2 år)
Avgiften är för närvarande från 1125 USD (ca 10 200 SEK) per credit, för att studera heltid behöver du studera 9-12 credits.

Stipendium

På Hawaii Pacific University har våra svenska studenter möjlighet till stipendier för både Bachelor och Master. Ibland får även Study Abroad studenter stipendium. Stipendierna beräknas på dina betyg om du söker för en Master utbildning. Du kan läsa mer om vilka stipendium som erbjuds här. Hör gärna av dig till oss på Blueberry för mer information om hur detta fungerar.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på Hawaii Pacific University betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Utbildningarna på Hawaii Pacific University är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Läs allt om hur det funkar och hur mycket studiemedel du kan få på den här sidan.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Ella Reuterswärd, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan