Australien - Sydney

Academy of Entrepreneurs

Studera på Academy of Entrepreneurs

Academy of Entrepreneurs är världens första inkubator som har fått ackreditering som registrerad högskola. Akademins mål är att ge personer som har en passion för entreprenörskapet  en möjlighet att förverkliga sin dröm att starta eget företag eller som anställd arbeta i en kreativ och ledande roll på ett företag med utveckling i fokus.

AE är tydliga med att de skiljer sig från en traditionell skola, i både uppbyggnad och inlärningsmetoder. Istället för lärare och böcker så jobbar AE med etablerade och framgångsrika entreprenörer i form av mentorer samt praktisk hands-on kunskap genom att studenterna får arbeta med case och problem framställningar tillsammans med multinationella företag. Det är många globala företag som kommer och föreläser och håller i workshops på Academy of Entrepreneurs i Sydney. De senaste 12 månaderna har studenterna fått kunskaper och insikter från profiler på företag som Google, Wix, Huawei, Marriott och LinkedIn.

Academy of Entrepreneurs logotyp

4 skäl till att välja Academy of Entrepreneurs:

  •        Få verktygen att förverkliga din företagsidé
  •        Få din egna coach och mentor
  •        Bygg ett nätverk av entreprenörer och investerare
  •        Studera i centrala Sydney i soliga Australien

Blivande entreprenörer från hela världen

Filosofin och budskapet på AE är enkelt – Alla har vi en kreativ sida och ett sinne för entreprenörskap och företagsamhet och på AE får du redskapen, kunskapen och det nätverk som behövs för att framgångsrikt kunna ta nästa stora steg i livet. Entreprenörskap är universellt och Akademin har studenter från länder som Frankrike, Tyskland, Colombia, Japan, Nya Zeeland och såklart från Australien och Skandinavien. Från allmänt nyfikna som söker inspiration, självförtroende och kunskap för att senare kunna verka som entreprenörer till de som redan har en affärsidé som de önskar ge vingar. Att vara huvudpersonen i ens egna karriär är något som värderas högt av många och på AE får du verktygen och kunskapen för att #BOSSYOURFUTURE – vilket är Akademins ledstjärna och slogan!

Academy of Entrepreneurs tar pulsen på Entreprenörs världen

Academy of Entrepreneurs tar hela tiden tempen på entreprenörs världen för att konstant uppdatera och förbättra kursinnehållet. Förändring inom affärsbranschen sker snabbt och  AE lägger stor vikt vid att utbildningarna inte bara håller tempo med den snabbt förändrade världen utan till och med ligger steget före så att du som student är förberedd på kommande trender inom olika branscher.

Innan starten av Academy of Entrepreneurs så intervjuades mer än 1000 entreprenörer från 100 olika industrier och 50 olika nationaliteter för att forma rätt kursplan. Det som framstod som det absolut viktigaste ämnet från alla dessa intervjuer var Emotionell Intelligens, EQ på engelska. EQ har därför blivit ryggraden i  Diploma of Business, där du under de första nio veckorna kommer att utforska just dina styrkor, svagheter, personligheter och ledarskapsprofiler tillsammans med grupp- och individuell coaching.

Din omgivning är superviktig

Australien är ett land med många viktiga Innovation Hubs. Till exempel så har många gamla industrikomplex byggts om till Start Up Centres i landet.  Academy of Entrepreneurs har strategiskt placerat deras campus mitt i start up scenen, Pyrmont, i centrala Sydney. Här studerar du nära företag som Facebook, Google, Uber och kontorshotell som WeWork, Wotso och Fishburners. AE ligger dessutom bara ett stenkast från Sydneys idylliska Darling Harbour som har en ung, kreativ och fartfylld miljö. Livsstilen är både ambitious och avslappnad på samma gång. Staden som har restauranger och barer från världens alla hörn, världskända vita stränder och ett klimat som toppar det mesta.

Boende i Sydney plugga utomlands på blueberry.nu
Sydneys hamn kvällstid

Utbildningar

På Academy of Entrepreneurs kan du läsa två program:

Diploma of Business

Advanced Diploma of Business

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Ella Reuterswärd, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan